Guestbook

Welcome to our guestbook. Say hi, drop a comment or ask a question. We’ll try to answer in between hangovers.

Comments 253

 1. @Aggeliki. We are going to portugal for at least 5 shows this summer, probably not where you mean? would be a great coincidence 🙂

 2. why don’t you give a concert a little bit southern? I can show you on the map where!
  I’ll wait for your answer in between hangovers.

 3. Kracht, ritme, thermiek, troost, deze muziek van deze band is alles wat muziek vermag voor de mensheid in heden verleden en toekomst. Bedankt dat jullie bestaan !

 4. Hey Gülli, kan je daar wat meer over vertellen? We zijn heel benieuwd hoe onze muziek in Columbia is geraakt.

 5. Jullie zijn in een woord geweldig. Terwijl ik al jaren in NL woon, kreeg ik jullie nummers te horen in Colombia. Ik wil graag 17 november naar jullie optreden komen. Hasta la pronto…

  Gül..

 6. Ha, kunnen niet wachten tot de spiegel-tent; we draaien de cd’s elke avond met een fles wijn! Yes.
  Dus zojuist tickets besteld voor Oss! See You There.
  Jullie zijn de beste band die we ooit hebben gehoord!

 7. WoeHaa! Shit wat een band. De melodien spelen en spelen maar door m’n hoofd. FUCK THAT SHIT; jullie zijn de beste band van EUROPA!
  Voor het eerst iets gezien op tv van lowlands en zwartecross; gelijk de laatste cd gekocht en…fuck speelde jullie opeens in Lelystad of all places. Was goede gig, beetje weinig volk en volgens mij 1 persoon te kort (sax?) maar wij zijn uit ons ‘grijze’ dak gegaan. Wel lachen om die meid met die hoepel…

  Zaterdag nog de eerste cd gekocht na afloop. Komen zeker naar antwerp/spiegelzaal; zal wel ff wat anders weze dan dat hollandse publiek.
  Love You All, smoke some bro’s. See You Next Time!

 8. Hi,

  wat gek : ik kreeg een tip omtrent jullie bestaan van een Canadese vriend die mijn buurman was in Jamaica in de ’90s (rythms international – Angus McKay). Leuke muziek : ik kom zeker eens naar jullie optreden.
  Keep spreading the word!

  Bruno

 9. @Sadie. thnx!! je kan dat fragment van de tekst van no disco boy terugvinden in onze biografie (about agso) als je goed zoekt 🙂

 10. Hey mannen!

  Mag ik jullie van harte feliciteren met en danken voor jullie geweldige optreden op de Oase in Nijmegen van afgelopen vrijdag? Ik heb er echt enorm van genoten! Het is lang geleden dat ik zó hard heb gedanst bij een liveact, laat staan overdag en betrekkelijk nuchter 😉 En alsof dat nog niet genoeg was zijn jullie ook nog stoer genoeg om politieke uitspraken door jullie liedjes heen te gooien. Jullie hebben er een fan bij!
  Ik heb meteen jullie CD gekocht en ik ben hem nu aan het beluisteren. Lekkerrr..!

  Wat zijn de lyrics van No Disco Boy precies? “Fuck your nationality, slam it to the walls, …are the cause of all the wars, multinational corporations… That’s right, we don’t want no more!”. Ik stel me zo voor dat ik het er helemaal mee eens ben, dus ik ben benieuwd. 😉
  En nice loopje in A La Truko… Ik ga nog een hele tijd plezier beleven aan deze cd!

  Heel veel liefs,
  Sadie Jayne (Sanne)

 11. Hi! I just can’t believe you’re going to Ulan-Ude! Can’t wait to see you here!!!!!! Love your music!!

 12. thank you for the dance at friday night in mannheim!

  I hope, I can listen to your music live some day again.

  It was a great pleasure for me! (I think only my feet didn’t have so much pleasure ;-))

 13. Jullie set in Middelburg was heerlijk!

  Dankzij een stom ham kaas croissantje een deel van het optreden gemist. (Vraag maar niets.. het klinkt alleen maar leuk)
  Anyway, jullie hebben er weer een liefhebber bij <3

  P.s. Dat jochie op het podium was echt bruut!

 14. @Sylvia, later op de avond speelden we in Ruigoord.
  in totaal 3 concerten in Amsterdam in 8 dagen. Nu zal het weer even duren.. 😉

 15. Hey Inti,
  we’ve already made some contacts in Brazil and plan to do some shows there as soon as possible. see you there! grtz, Mukti

 16. Hey Ton, de nieuwe cd is uit! rechts op deze pagina vind je de links voor itunes en om de cd/lp te bestellen bij ons label. grtz, Mukti

 17. Hallo mannen.
  Ik zag een mooie prent met een goed bericht op jullie site. Een nieuwe cd? I lumia mo kher? Ik heb direct op i-tunes gekeken, maar kon niets vinden.
  Als het zover is, wil ik heel graag een orgineel kopen. Houd mij ajb op de hoogte.

  grtz Ton

 18. Saudações do Brasil!!!!
  Congrats from Brazil!!!

  I would love to have your concert here one day!
  We have a good Ska scene in Brazil, with nice bands and some ska festivals. Maybe one day we can have the pleasure to have you around! 😀

  Love U!

  Inti

 19. Hey Dick, wij zijn volop in onderhandeling met een label dus de cd komt er snel aan.. het gaat em dus niet om de opname af te werken, die is volledig klaar.
  bedankt voor je support!

 20. Geweldig optreden van jullie meegemaakt in – of all places- Broek op Langedijk. Sindsdien probeer ik jullie muziek te pakken te krijgen……kom op met die CD. Laat hem lekker spontaan door de wereld vliegen. We hebben er recht op ! Beter snel en recht uit het hart met hier en daar de onvolkomendheid van een artiestengroep dan een jaar later een zogenaamde perfecte opname. We kunnen niet wachten.

 21. jezus wat een kutweer in st job in t goor, maar weer genoten!!!
  Via zonnemaire pepperfestival in hoorn, naar berchum en nu st job.
  weer genoten. bedankt en t beste met je keel.

 22. en het kwam in orde:) Ik moest het even tot me door laten dringen, maar het was toch echt mijn naam en die van Linda die ik hoorde vanaf het podium in Timisoara! Het concert was al erg lekker, daarna alleen nog maar meer. Bedankt voor het overbrengen van de boodschap…en voor het optreden! (volgend jaar zomer weer in Roemenie, mannen?)
  Groet, Jeroen

 23. Hi!! Ik weet niet of jullie er een roadtrip van maken of als echte rocksterren in gevlogen worden maar ik hoop met dit berichtje nog even optijd te zijn voor jullie optreden van aankomend weekend.

  Want zoals in eerdere berichtjes aangegeven had nog een kleine reminder. Als jullie tussen jullie kick ass optreden door een klein momentje weten te vinden om mijn vriend (Jeroen) te laten weten dat ik naar hm uitkijk en volgend optreden weer samen met hem sta te dansen dan maken jullie mij (en hem) erg gelukkig : )!

  Daarnaast had ik beloofd jullie nogmaals te laten weten hoe erg ik het altijd naar mn zin heb bij optredens van jullie : ) Zo erg zelfs dat we afgelopen oud & nieuw zelfs in Duitsland hebben gevierd omdat we met een optreden van jullie zeker wisten met een goed feestje het nieuwe jaar in te gaan!

  Voor nu ook weer heel erg veel plezier aankomend weekend en deze anders zo stille fan gaat weer ff dr mond houden.

  Grtz! en goede reis

 24. @Ton, cool dat jullie zo ver komen om ons te zien!
  op de nieuwe cd zal je nog wat langer moeten wachten spijtig genoeg. wij zijn nog volop bezig met een goede labeldeal te zoeken dus de release staat nog niet vast op deze moment.

 25. Hallo heren muzikanten, nog bedankt voor de promo die ik van je kreeg in berchum. Het wachten is nu op jullie nieuwe cd!
  Aangezien jullie voorlopig niet hier in de buurt spelen(zonnemaire, vlissingen middelburg) komen wij naar st job toe de 28e.
  Ik kan niet wachten!!!!!
  Nieuwe cd te koop dan?
  grtzzz Ton

 26. YEAH, thnx! Dat zou super zijn : )! Zo tegen t eind vd maand komt dr nog een berichtje aan met een herinnering en ongetwijfeld nieuwe lofzang ; )

  Zet hm op & have fun

 27. Hey Linda, als je ons er nog eens aan doet denken net voor we vertrekken komt dat wel in orde.
  bedankt voor de lofzang!! 🙂

 28. Wouw you kick ass! Dat was afgelopen zaterdag weer een heel goed feestje!! Maar goed dat had ik stiekem ook wel verwacht want jullie maken er immers altijd een feestje van : )!

  Vandaar dat ik hier niet alleen kom met lofzang maar ook met een wat brutale vraag. Voor het optreden had ik Gregor al even aangeschoten met de zelfde vraag (maar belooft nog ff te ‘mailen’). Want hoe kicke t zaterdag ook was mijn vriend was er helaas niet bij om mee te dansen. Aangezien hij momenteel in Roemenië zit voor vrijwilligerswerk. Nu wil het toeval dat jullie binnenkort ook naar Roemenië gaan en zullen spelen op het IRAF waar mijn vriend weer zonder mij uit zn dak zal gaan, terwijl jullie daar weer een feestje bouwen. En nou zou ik jullie willen vragen om tussen een van de nummers door tegen Jeroen (mijn vriend) te zeggen dat ik aan hm denk en in gedachten net zo hard mee dans.

  Alvast super bedankt! heel veel plezier on tour en tot het volgende optreden : )

  X Linda

  Ik kijk trouwens erg uit naar t nieuwe album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *